De officiële opening van de Premium Island en Wellness villa’s

Vandaag is het zover! Ruim anderhalf jaar lang zijn we bij Parc Maasresidence Thorn druk in de weer geweest met de nieuwste uitbreiding van ons mooie resort. In het zuidoosten is een hele nieuwe buurt gebouwd die vandaag voor het eerst wordt onthuld aan onze gasten. Met trots presenteren we Fase 3, een grote uitbreiding van ons luxe vakantiedorp aan de Maasplassen, met twee nieuwe villatypes: de Premium Island en de Wellness.

De officiële opening van de Premium Island en Wellness villa’s

We zijn erg benieuwd naar wat onze allereerste gasten van de villa’s vinden. Helaas moeten we nog wachten op hun feedback, maar ondertussen kan ik wel alvast een virtuele tour van de nieuwe buurt geven.

De Premium Island villa’s

Vanaf het vasteland loop je een dunne landbrug over, naar een schiereiland omgeven door de weelderige Maasplassen. Hier, op het mooiste plekje van Limburg, liggen de Premium Island villa’s. Deze eigentijdse woningen zijn voorzien van veel glas, waardoor het comfortabele interieur naadloos aansluit op de stille, natuurlijke omgeving. De slaapkamer op de begane grond, met een en-suite badkamer voorzien van een panoramasauna en een whirlpool, is het hoogtepunt van luxe en comfort. Ook bevindt zich op de begane grond een ruime woonkamer met een open keuken en een schuifpui naar het gemeubileerde terras. Ondertussen kunnen de gasten die in de slaapkamers op de bovenverdieping verblijven, genieten van zachte boxspringbedden en verbluffende uitzichten.

In de tuin aan het water kunnen gasten zich uitrekken op de ligstoel en zich vergapen aan de meest schitterende zonsondergangen. Met de Premium Island villa ontkoppel je even volledig van het drukke dagelijkse leven en dompel je jezelf onder in de natuurlijke pracht van de Maasplassen.

De Wellness villa’s

Als je terug over de landbrug loopt en linksaf slaat, kom je in een straat met gloednieuwe Wellness villa’s terecht. Deze zijn te herkennen aan hun weidse groene tuinen met authentieke barrelsauna’s. Deze luxe houten tonnen met een glazen voorkant bieden de ultieme sauna-ervaring, en zodra gasten het te warm krijgen, kunnen ze heerlijk afkoelen in de houten tobbe in de tuin. Ook zijn er ligbedden en een buitendouche om de wellness-beeld compleet te maken.

De Wellness villa beschikt ook over een uitgebreid terras met een BBQ-meubel en een gezellige loungehoek die zich perfect leent voor lange avonden met vrienden en familie. Binnen bevindt zich een ruime woonkamer met een open keuken en moderne, comfortabele slaapkamers. Gasten die even het ontspannen Bourgondische Limburgse leven willen beproeven zullen niet teleurgesteld zijn door deze villa te boeken.

Nieuwe Kids Special villa’s

Vlak achter de Wellness Villa’s bevindt zich een grote open ruimte met veel groen en een grote speeltuin. Om de spannende glijbanen en klimrekken heen liggen de tuinen van de nieuwe Kids Special villa’s. Ik zeg “nieuwe” omdat we natuurlijk al Kids Special villa’s op ons park hadden, maar deze waren tijdens alle schoolvakanties helemaal volgeboekt, dus het werd hoog tijd om uit te breiden.

De Kids Special villa’s beschikken over unieke kinderslaapkamers en een gezellige speelhoek in de woonkamer. Uiteraard heeft de villa ook allerlei kindveilige faciliteiten, inclusief een babyhekje en een hoge stoel. Echter, het grootste voordeel van de Kids Special villa is de tuin. Deze is namelijk omheind en biedt direct toegang tot de centrale speelplaats die omringd is door alle andere Kids Special villa’s. Zo kunnen kinderen nergens heen of verdwalen terwijl ze gezellig met hun vakantievriendjes spelen. Voor gezinnen met jonge kinderen is dit ideaal. De kinderen hebben de tijd van hun leven, terwijl de ouders een momentje rust gegund wordt.

We kunnen niet geloven dat we na al dat werk en al die tijd nu hier zijn, op het moment dat de eerste gasten parkeren in de gloednieuwe opritten en als eerste in de villa’s mogen overnachten. Wij wensen iedereen een schitterend verblijf vol comfort en luxe toe! Verblijf je momenteel in een nieuwe Premium Island, Wellness of Kids Special villa? Laat ons vooral weten hoe je hebt ervaren door een review op Trustpilot achter te laten! Heb je nog niet geboekt maar zou je dat wel graag willen? Grijp dan snel je kans door hier te klikken en te reserveren!